sâmbătă, 25 mai 2013

Clubul Tinerilor Blogeri din Moldova

La invitația lui Ivan, am făcut cunoștință astăzi cu o echipa de tineri care sunt interesați de social media mai mult decît vă puteți imagina.
Clubul Tinerilor Blogeri din Moldova prezintă o echipa de vreo 40 de elevi, care m-au impresionat prin dorința de a face ceva. Sunt copii de vreo 16 ani, care în loc să se joace cu păpușile, să stea pe rețelele de socializate fără sens, sunt blogeri, sau mai bine zis tinerii blogeri.
Blogerii sunt activ implicați în campanii sociale pentru copii, tineret, pentru promovarea valorilor familiei, drepturilor și libertățile tinerilor și altele.
Vă invit să urmăriți și un spot social realizat cu tinerii de la Centrul Media:Centru Media pentru Tineri stau la dispoziția tinerilor blogeri, oferindu-le suport. Acest ONG care are drept scop de a încuraja tinerii să-și exprime opiniile și viziunile sale prin creare de bloguri, prin training-uri și alte activități interesante.Melania are blog. Pentru mine ea e cel mai tînăr bloger care l-am cunoscut. Vedeți și singuri ce are de spus un tînăr bloger în Moldova zilelor noastre.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu