vineri, 31 mai 2013

Copii cu deficiențe mintale trăiesc lînga noi și sunt exact ca noi

"Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor" John F. Kennedy

Ar fi inuman să clasificăm copiii după etnie, culoare, dezvoltare fizică sau mintală. Toți copiii sunt egali și la fel. Cu aceste cuvinte țin să va povestesc despre o campanie pentru copii de la școala internat-auxiliară din Rezina.


Copii de la școala-internat din Rezina 


Copiii de la internatul din Rezina au participat la o sărbătoare organizată de FC Dacia și compania farmaceutică Bilim. Pe lingă cadourile primite de copii, aceștea au participat activ la mini turnetul organizat de oaspeți. La eveniment au luat parte fotbaliști care au încins atmosfera și au dăruit energie pozitivă la copii.

Peste 250 de copii au avut parte de bună dispoziție. "Cupa Prieteniei" evident că a fost cîștigată de copii de la orfelinat. Pe lingă aceasta, copiii au primit medalii, premii, cadouri de la organizatori.

Iată și o reacție a unui copil ce a participat la mini-turneul de fotbal:


Centru Media pentru Tineri, împreună cu Ivan și alți tineri blogeri am început promovarea campaniei în susținerea copiilor cu deficiențe mintale. În acest scop avem, deja pagina pe facebook unde vom promova această cauză. 
Alte reacții a acestei campanii au fost din partea tinerilor blogeri Cristina Bruma, Adi Bratu, Marius Chirtoacă și nu în ultimul rînd Ivan


Sursă foto: fcdacia.md


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu