miercuri, 29 mai 2013

Seara științelor la City Quest

De cîteva luni serile de marți le petrec la jocurile City Quest. Ieri am fost la al 3-lea joc al sezonului cu echipa MiniNuts.
MiniNuts (a se citi MinuNați) este echipa Nuts din primul sezon (sezon despre care a relatat în postările sale Ivan). Am trecut la varianta Mini, din motiv că în echipa au rămas 4 membri din echipa inițială. Echipa la moment este compusă din Vergiliu, Otilia, Serghei, Artur, Vasile și moi.


Acum să vă povestesc despre joc. Seara de ieri a fost una mai specială pentru că rundele aveau denumiri a știintelor și cuprindeau întrebări exact la temă. Am început foarte bine jocul, la o runda am luat chiar și jack pot. Însă, runda "Matematica" ne-a dat peste cap toate calculele pînă la acel moment. Au fost întrebări care necesitau mai mult timp, părerea mea. Dar, întrebarile mi-au părut foarte corect gîndite, deși era matematică!

Pînă la final jocului 3 din acest sezon, echipa MiniNuts a luat locul 7, cu 39 de puncte.
În jocul numărul 2 am acumulat 53  și ne-am situat pe locul 5.
La primul joc al sezonului coechipierii au strîns 41 de puncte, și au situat echipa pe locul 7.

De data aceasta am primit și cadouri de la organizatorii CQ, un abțibild care sigur își găsește locul pe laptop sau mașină.
În fiecare postare am să vă arăt cîte o întrebare care mi s-a părut cea mai interesantă. Iată întrebarea interesantă de ieri.

Răspunsul la întrebare lăsați-l în comentariu, să vedem cine îț citește printre rînduri.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu