luni, 24 iunie 2013

Campanie caritabilă - copii sunt viitorul nostru!

Noi ne-am deprins să bucurăm copii de la orfelinate, case de copii, copiii din familii nevoiașe doar de marile sărbători de peste an, care sunt vreo 4.
S-au găsit oameni frumoși cu sufletul mare care vor să bucure copii fără motiv în weekend-ul ce vine.

Elena și Eugen recent au jucat o nunta frumoasă. Aceștea au rugat invitații să le aducă jucării moi care ulterior vor ajunge să bucure sufletul copiilor de la o casă de copii. S-au strîns 3 saci de jucării.

Elena și Eugen au lansat o campanie caritabilă  care are ca scop colectarea jucăriilor sau altor obiecte, hăinuțe ce ar prinde bine copiilor.

Iată mesajul lor:
“La nunta noastră am rugat invitații să ne bucure cu jucării moi în loc de acele buchete de flori care e o adevărată risipă!
Am adunat cam 3 saci de jucării, care mai de care, frumoase, pufoase, jucăușe, și chiar și din seria celor care se mișcă de sine stătător, care cîntă și cer ce le poftește inima.
Săptămîna trecută am anunțat că suntem în căutarea unui internat, în urma feedbackului mi-am dat seama că se merită de vizitat cîteva familii decît să ducem bunurile la casă de copii.
Acum dacă tot m-am gîndit așa, sunt în căutare de multe chestii:
- o benzinărie care ar putea să ne ofere talon de alimentare
- un magazin (sau cîteva) care ar putea să ne pregătească colete cu merinde (ulei, macaroane, crupe, făină, zahăr, etc.) – le puteți împacheta cum vreți voi, noi vom face poze și o să vedeți că nu am deschis coletu (pentru că nu fac cu așa scop această minicampanie)
- hăinuțe, care nu vi se mai potrivesc
- cărțile pe care deja le citiți online
- jucăriile pe care poate le aveți acasă și nu le mai folosiți, dacă nu bucură ochiul vostru, măcar să creeze zîmbet pe fața unui copil.
Orice ajutor e salutat!!!
Vă mulțumesc!
Copiii sunt viitorul nostru!”

Haideți să ne mobilizăm să vedem ce putem strînge pentru micuți. Au mai rămas încă 4 zile de colectari. 
Contactați-o pe Elena Grădinaru  pentru pune o mână de ajutor la viitorul nostru!

Inițiativa este susținută de Ivan și Olga.

Un comentariu:

  1. am o ideie desi nu isi are rostul aici pt cine vrea sa faca un bine desi ma indoiesc ca mai sint escroci care profita pt cistig in interes personal vreau sa va dau o ideie pe care nu o tin pt mine pt a face un lucru bun de a venii in ajutorul oamenilor desi poate altii o sa ma critice pt a sponsoriza anumite puscarii unde nu exista facilitati in special pt femeii pt a le usura viata. Ps: mesaj pt toti blogarii cu bun simnt.

    RăspundețiȘtergere