marți, 16 iulie 2013

Open Mind Cinema - colț de rai moldovenesc

În anii '90 ne rușinam de tot ce înseamnă popular/moldovenesc sau autohton.
Acum însă acestă cultură reapare în viețile noastre, mai mult ca atît încercăm să o promovăm și pe alocuri să ne mîndrim de ea.

În weekend-ul ce vine va avea loc încă un astfel de eveniment în Chișinău. Programul include tot moldovenescul cu ce ne putem mîndri. Sunt tare curioasă să văd desenele în vin ale lui Vasile Botnaru.

Nu putea lipsi de la sărbătoare și filmul "Nunta în Basarabia" în regia lui Virgil Mărgineanu. Și cum la moldoveni nu e sărbătoare dacă nu e mîncare tradițională și vin moldovenesc, pofticioșii au cu ce se delecta. Nu cred că trebuie să mai zic de muzica populară ce o să aprindă sîngele în vine.

Un motiv serios pentru care vă invit sîmbătă pe 20 iulie la Megapolis Mall, este acela de a ajuta copii de la un orfelinat din Bălți. Acest lucru se va întimpla prin achitarea celor 40 de lei la intrare, și banii automat merg în folosul copiilor.

Deci sîmbătă seara începînd cu orele 19.30 îmbinăm plăcutul cu utilul.

La eveniment o să putem descoperi un nou nume pe piața muzicii autohnone. E vorba de Max Oazo, care sigur va purta ochelari, căci e un must în imaginea lui pe scenă.

Ne vedem sîmbătă la sărbătoarea moldovenească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu