miercuri, 10 iulie 2013

Secretul 5S a fost dezvăluit

Vorba a poporului moldav: de ceea ce fugi, peste aceea dai.
Eu mereu am fugit de vînzări și tot ce e legat de aceastea.
Și acum am ajuns în cazul că am nevoie de ajutor în acest domeniu.
L-am găsit pe Mihai Tănase care mi-a povestit cum se mînîncă vînzările.
Am participat la un training în vînzări. Mihai este trainer la o companie de consulting și ne-a dezvăluit secretul vînzărilor. Cum fiecare companie de consulting are dreptul său în a alege ce anume să vîndă clienților, AEGIS-ul a ales să vîndă secretul 5 Steps. 

Atmosfera de la training mi-a plăcut enorm. Parcă eram la o întilnire cu prietenii, deși din toate persoanele participate, cunoșteam vreo 2. Am intrat în contact foarte repede, am fost foarte deschiși și receptivi. Asta s-a întîmplat din 2 motive: toți eram curioși și Mihai și-a făcut bine treaba. 

Un moment important care nu mi-a permis să mă plictisesc la training, a fost metoda de abordare a trainer-ului, care nu folosește multă teorie, ci foarte multă practică.

Deja rămîne să vă povestesc de experiențele mele ulterioare în calitate de vînzător. Am să pun în practică tot ce m-a învățat Mihai, chiar de astă seara :)

 Exercițiile în grup au fost foarte haioase și ne-au ajutat să depășim problemele.
Plus că ne-am antrenat în sistemul de vînzare. 

P.S. Compania AEGIS are o metodă foarte frumoasă de a ajuta copii. Spațiul închiriat de ei pentru a petrece training-urile aparține unui centru ce are ca scop asigurarea unui viitor sigur și proteja copiilor care sunt sau riscă să fie separați de o familie și comunitate. 

Un comentariu: