luni, 15 iulie 2013

Turneul de tenis pentru amatori BB Open Friends Moldova și-a dat startul

Zilele trecute am aflat că la noi există persoane amatoare de tenis, care organizeaza turneuri de tenis adevărate. 
Jucătorii amatori au organizat un eveniment unde au pus începutul celei de-a doua ediții a turneului de tenis BB Open Friends Moldova.
Evenimentul a fost organizat pentru tragerea la sorți a jucătorilor, care după părerea mea s-a petrecut cam tîrziu, cu o seară înainte de începerea turneului. 

Tenismenii au hotărît să iasă la suprafață, organizînd evenimentul într-un local nou din capitală - la cArand'Ache. Totodată organizînd o promovare localului. Am făcut cunoștință și cu directorul acestui local, care s-a arătat a fi destul de simplu ca om.

Seara a trecut repede. Localul destul de interesant și liniștit. Tragerea la sorți s-a petrecut foarte repede și concurenții deja erau în emoții cu noii adversari. De această dată, turneului s-au alăturat sponsori care au pregătit daruri pentru cîștigători. Ediția a II-a a turneului a început deja sîmbătă. Vedeți niște poze de la turneu cum lumea se distrează.
Mulți din voi cititnd această postare s-a gîndit să încerce să joace tenis. Vedeți ca nu e chiar așa de ușor să fugi cu racheta în mînă pe teren. Ci este nevoie de pregătire serioasă aici. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu