marți, 3 decembrie 2013

Hobby....pe role

Eu am lucruri nefăcu-te la timpul lor, care mai devreme sau mai tîrziu se cer îndeplinite.
Şi tot dacă eram în căutarea unui hobby, mai ales unul ce implică sportul, am găsit într-un sfîrşit un pic de distracţie.De 4 săptămăni, merg regulat cu rolele. Pentru ultimii ani, pot să spun că e un progres, că tare repede mă plictisesc. Plus că a apărut un Roller Drome cît de cît în capitală.
Prima dată cînd am urcat a fost acu în toamnă, din prima zi/oră am avut unele dificultăţi de menţinere a echilibrului. În timp, totul s-a rezolat, echilibrul e cel mai important.

După 4 săptămîni am unele conluzii referitor la noul meu hobby:
  • dat-ul pe role, chiar e fine,
  • dat-ul pe role e relaxat, în timp ce patinezi te gîndeşti cum sa nu cazi pe jos, sa îţi ţii echilibrul, deci nu ai timp de gîndit la problemele majore a universului,
  • de fiecare dată cînd urci pe role, vrei să faci tot mai mult, mai mare viteză, mai multe viraje,
  • cînd vreai să îţi cumperi role, nu le i-ai la nimereală, sau le comanzi de pe net, rolele trebuie să vină bine pe picior. Eu am găsit deja de unde să îmi cumpăr role :) sau îl rog pe Santa să mi le aducă.

Vinerea ce vine, pe 6 decembrie, va avea loc un Party pe role. Eu sigur voi fi acolo.
Timp de 4 ore, vom patina pe ritmurile muzicii, plus că se vor da şi premii.
Pentru cei interesaţi vedeţi aici pagina evenimentului.


Un comentariu:

  1. Eu sunt un pasionat al rolelor, imi place foarte mult sa merg pe role, dar din pacate cele pe care le aveam de 4 ani, s-au cam uzat si de curand, insa am gasit o locatie virtuala de unde am cumparat o pereche de role de calitate, pe care le-am gasit la un pret foarte convenabil.

    RăspundețiȘtergere