vineri, 13 decembrie 2013

#priNeamt pe întuneric

Demult nu am avut parte de o călătorie. Drumul de azi de la Chișinău-Iași-Piatra Neamț a fost o escapada demult așteptată.
Am ajuns la Iași unde ne aștepta o mașină de la sponsori AutoBoca Rent-a-car . Inscripționată special pentru eveniment cu "În căutarea spiritului autentic românesc".După o mică revedere a Iașului (că am mai fost in anii de liceu), am intrat și la Palas Mall. Mi-a plăcut enorm-ul mall, nu se compară cu al nostru de la Chișinău sub nici o formă. Trebuie neapărat să revin într-un weekend de primăvară sa explorez și orașul, că e foarte frumos. Un pic mi-a reamintit de Odessa - arhitectura, străzile înguste.
Piatra Neamț nu l-am văzut decît foarte puțin, și tot pe întuneric. Mîine văd mai multe și vă povestesc. 
Ne-am oprit la Central Plaza Hotel. Am găsit și o surpriză în număr pe numele meu din partea 'Cu fundiță'. Merci de cadou.

Plus că am primit și o provocare din partea Rexona.


Mîine avem o zi plină de cunoaștere și promovare a valorilor culturale și naturale a județului Neamț.

Ediția a II #priNeamț a adunat peste 40 de bloggeri din Romania și Republica Moldova.


#priNeamt - editia a II-a – este/a fost un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt,Consiliul Judetean Neamt,Cosmote, Petrom, AutoBoca | Rent-a-car, Rexona, Central Plaza Hotel, Perla Invest si cu sprijinul Hanul Ancutei, Tequila Bowling Club, Xdatasoft si Maia Outdoor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu