joi, 6 februarie 2014

Offline cu Alexandru Tănase - nu doar policianul

L-am întîlnit pe domnul Alexandru Tănase în cadrul unui offline cu blogerii.
Recunosc că nu îmi este interesant despre Alexandru Tănase ca politician, ci ca om.
Om vrut să văd dacă într-adevăr politica mînincă sufletul din om, ori nu e chiar atît de periculoasă politica în Moldova.
Pe Alexandru Tănase îl cunoașteți din politică, a susținut anumite viziuni și programe politice. Probabil ați reușit să vă creați o impresie impusă de un partid fie că v-a plăcut, fie că nu. Dar să nu uităm că toți suntem oameni și avem anumite valori și principii.
Aflați că Alexandru Tănase este o persoana conservatoare. Aceast lucru ține de familia lui. Tănase spune că mall-urile și fast food-urile sunt de prisos în societatea nostră. 

Vizavi de ceea cum sunt conduse și organizate lucrurile în Chișinău, Tănase a precizat că orașul nostru arată foarte bine. Noi vrem să vedem în Chișinău lucurile frumoase care le vedem în orașele din afara țării. Dar comparativ cum arăta orașul în ani '80-90', el acum arată mult mai bine. Deci avem șansa, tot noi cu timpul să îl facem frumos. 

Întrebat despre sistemul nostru educațional, d-nul Tănase a precizat că se face carte și în liceele și Universitățile noastre. Sunt persoane care fac și 10 Universiți peste hotare, dar dacă aptitudinele personale nu se ridică la standartele Universităților, acestea sunt pierderi de timp. 

D-nul Tănase a studiat în Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, și-ar dori ca copii săi tot să își facă studiile acolo. Deși fiica d-nului Tănase se vede la Hollywood, domnul Tănase va prefera să îți vadă copii aproape de casă, ca orice părinte.

Foto credit: Eugen Luchianiuc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu