luni, 23 iunie 2014

Prima duminica în familieFocul s-a aprins în VATRA!
Duminica a fost o zi specială. A fost prima dumincă în familie.
O duminică petrecută la aer liber, departe de zgomotul orașului. A fost o sărbătoare de vară, de voie bună și mîncare ca la bunica acasă.
Am vizitat pentru prima dată Complexul Etno Culural-VATRA, locul unde timpul a conservat tradițiile noastre.În complex după ce am hoinărit cei 10 hectare, am trecut și pe la meșterii populari care au pregătit produse făcute cu mâna și sufletul.

La fel în compex există și o zonă de joacă pentru copii, mai bine spus o zonă de creație pentru copii. Sub îndrumarea persoanelor creative de la atelier, copii de orice vîrstă, vor găsi o ocupație dragă.
Să trecem la partea cea mai gustoasă de la Complex :)
Meniul zonei de odihnă poate nu e mare, dar cuprinde acele bucate mult îndrăgite de noi. Eu am mîncat o zeamă cu mămăligă, așa cum mîncam la bunei. Și plăcintele care erau cu jumări și brînză, mmmm, nu am ai mîncat așa combinație de plăcinte, dar erau foarte yummy!
Și da, la VATRA poți învăță să faci plăcinte. Copiii din imagine au învățat duminca cum să facă hulubași, care apoi au fost apoi servite de întreaga familie.

Mai am ce vă povesti și arăta de la VATRA, dar într-o altă postare.
Reamintesc că în weekend-ul ce vine, ne vedem la Festivalul Medieval la VATRA.
Pentru mai multe detalii aceesați pagina de Facebook a evenimentului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu