luni, 4 august 2014

Escapada de weekend la Satul Moldovenesc


Din dorința de a scăpa de zgomotul orașului și a petrece 2 zile în sînul frumoasei noastre Moldove, am ales destinația: Satul Moldovenesc
La 30 de km de Chișinău, pe traseul Chișinău - Criuleni, în una din văile satului Hiropul Mare, se află o zonă amenajată în stil rustic pentru o reuniune cu natura.
Deși se află la doar 7 km de la traseul principal, drumul la zona de odihna este mai anevoios din cauza că necesită reparație.
Noi am stat 2 zile pline de weekend, am fost cazați în case acoperite cu stuf, și fațada în stil popular. Casuțele sunt amenajate pe malul lacului, care ofereau o priveliște relaxantă la răsăritul soarelui.

Pentru cei care optează pentru o odihnă cu mîncare inclusă, aflați că la Satul Moldovenesc veți mînca numai mîncare tradițională moldovenească. Cît este de bună, nu cred că e nevoie să vă spun.

Noi ne-am luat produsele noastre de acasă și am făcut pe terasa amenajată special în fața casei tot ce ne-am dorit. Baza de odihna dispune de suport pentru pregătirea produselor la foc (mangal), frigider, și ce mai este nevoie pentru odihnă.

Plaja cu nisip + scaunele pentru bronz erau ideale noi fetele care ne odihneam.

Cît despre prețuri ele încep de la 400 de lei pentru 1 căsuță și se ridică pină la 1200 de lei pentru case cu toate comoditățile.

Mulțumesc Vlad Solomon pentru poze :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu