marți, 2 decembrie 2014

Frumusețea naturală

Fiecare femeie caută tot timpul trucuri și produse care ar aduce pielii noastre numai beneficii.
Cred că majoritatea dintre noi când are nevoie de o cremă nouă, merge pe varianta întrebatului.
De produsele naturale care fac numai bine pielii, toți am auzit, le-am folosit, dar nu au dat tot timpul rezultatele dorite. Prin această experiență am trecut și eu.

Citim prin ziarele și reviste că cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii sunt acelea naturale. Cred că fiecare a aplicat cel puțin odată pe față o felie de castravete, o masă pregătită din miere, ou sau alte produse găsite în frigider.

Aflați că toate acestea într-adevăr oferă o îngrijire aparte pentru tenul nostru dar, DACĂ ȘTIM SĂ LE COMBINĂ CORECT!

Giulio Mortara de 40 de ani produce cu pasiune produse pentru îngrijirea pielii din 100% ingrediente naturale. O pasiune care ulterior s-a transformat într-o afacere de familie. Pentru doamnele din Moldova, Giulio a pregătit în cadrul unui eveniment o cremă din produse naturale chiar față cei prezenți la eveniment.
În crema preparată de Giulio au fost folosite următoarele ingrediente: unt de shea, ulei de cocos, ceară de albine, ulei de avocado, ulei de jojoba, ulei de măsline și câteva extracte de plante.

”Vreau ca cei din Moldova care vor folosi produsele „Antos” să fie siguri că sunt 100% naturale. Iar efectul lor îl vor simţi, n-am nicio îndoială, pentru că ştiu ce pun în ele”, a spus fondatorul companiei „Antos”, Giulio Mortara.Produsele naturale pot fi găsite în magazinul Antos care se află pe str. Mihai Eminescu 66.
(373 22) 23-23-35, 069026886
Luni - Sâmbătă 9:00 - 18:00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu