vineri, 6 martie 2015

DIN INIMĂ Fashion Weekend 2015


Ce frumoase sunt primăverile în Moldova!

Începutul anotimpului cald, ne dezmorțește, ne trezește din hibernare și ne generează dorința pentru ceva nou și proaspăt.

Cu această ocazie, vreau să invit la cel mai plin de viață eveniment fashion din țara noastră. În zilele de 14 și 15 martie vom cunoaște cu ce sugestii și propuneri vin designerii autohtoni în materie de haine, încălțăminte și accesorii pentru sezonul care urmează.  Pe podiumul DIN INIMĂ vom admira colecțiile celor 33 de producători autohtoni, care creează modele pentru femei, bărbați și copii. 

Organizatorii au anunțat că la această ediție vom cunoaște designeri noi deosebit de talentați. Abia aștept!

Evenimentul va avea loc în Sala cu Orgă din capitală și este organizat cu susținerea Asociației Patronatelor din Industria Ușoară, USAID, a Clubul Internațional al femeilor, sub patronarea Primei Doamne, Margareta Timofti.

Programul pentru 14 și 15 martie


Pentru că evenimentul este unul destul de mare și durează tocmai două zile, organizatorii au ales 7 bloggerițe care vor relata despre evenimentul DIN INIMĂ și din inimă :)

Pentru a vedea toate detaliile evenimentului, accesați pagina DIN INIMA Fashion Weekend 2015

Iată și colegele mele cu care voi munci cot la cot pentru a ne apropia cât mai mult de colecțiile designeriilor noștri (doar imaginați-vă câte emoții au ei) și pentru produsul lor, al nostru autohton!

Mihaela Roșcov
Vlada Cotorobai
Cristina Gurez
Mihaela Cebanu
Daniela Dermengi
Liliana Popușoi 
                                                                   (va urma)