miercuri, 25 martie 2015

Wood Cafe: Locul unde se întâlnesc bărbații adevărațiPrimăvara nu se grăbește să vină, iar noi deja suntem dornici de un nou sezon plin cu plimbări prin oraș.Duminica trecută soare m-a scos din casă la o promenadă prin orașul primăvăratic.

Am găsit un local simpatic din sectorul Râșcani al orașului - Wood Cafe.Deși eram în căutarea unui loc pentru reculegere, liniștea mea a fost tulburată de „gălăgiile mici”, așa cum le numesc eu. O zi de naștere între bărbații adevărați avea loc în Wood Cafe. Picii de vre-o 4-5 anișori participau la un master - class unde învățau să prepare pizza. Eu care credeam că trebuie să ai talent pentru a găsi o pizza, băieții erau îndrumați de un ajutor pentru aranjarea produselor preferate.

Oh, să nu credeți că băieții s-au copt împreună cu pizza :) L-am surprins pe chelner când scotea pizza din cuptorul cu lemne.


Eu vă propun să intrați pe la Wood Cafe, iar pe lângă pizza gustoasă coaptă pe cuptorul veți avea parte din de foccacio gratis din partea casei până așteptați comanda. Eu am gustat din foccacio cu dulceață de vișine, care s-a potrivit perfect la ceaiul meu negru.

Intrați și pe pagina de Facebook a localului pentru mai multe detalii, poze și concurs!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu