miercuri, 22 aprilie 2015

What makes me happyAzi vreau să vă pun o simplă întrebare: ce vă face pe voi fericiți?
Cineva va răspunde că trezitul la nouă dimineață, o cană de cacao, o plimbare într-o după amiază de muncă la birou, o pereche nouă de încălțăminte poate, sau chiar o călătorie într-un loc mult visat, iar șirul motivelor poate continua.

Eu zilele trecute am identificat încă un lucru care mă face fericită. Eram cu mama prin oraș, ne deplasam de la punctul A spre casă și am ales să fac o excursie prin oraș, să îi arat mamei ce mai este nou și frumos prin capitală. Mai ales în perioada sărbătorilor când orașul a fost mai pustiu, străzile mai curate, oamenii mai frumoși și orașul în plină primăvară. 

Deși mama cunoaște foarte bine orașul, totuși am găsit să îi arăt lucruri noi apărute în Chișinău, o construcție reabilitată, o străduță reamenajată, o alee cu copăcei mai tineri... Și nu era mare lucru, dar inima mea nu mai încăpea de bucurie. Avem o mândrie de parcă am dus-o pe mama la capătul pământului să îi arăt unul din cele mai frumoase orașe, și nu unul în care a trăit o viață. 

Lăsați-mi un răspuns la această postare, despre lucrurile neobișnuite care vă fac pe voi fericiți, cu siguranță le aveți dar ați uitat de ele, scoteți-le de la naftalină și bucurați-vă de ele!


What makes you happy?
Un comentariu: