marți, 12 mai 2015

13 Mai #ZiuaDoruluiDe fiecare dată când plec în călătorii descopăr locuri frumoase și creez amintiri de acele locuri. Weekend-ul trecut am fost să descopăr Mărgiminea Sibilui, am urcat munți, iar splendoarea stâncilor acoperite cu zăpadă mi-am întipărit-o în memorie. 

Tot ce îmi lipsește atunci este cel mai drag om de pe pământ care îl am. Îmi este dor de mama. Aș vrea să o am alături, să îi arăt și ei aceste locuri incredibile. Fiindcă mama este cea care mi-a oferit întreaga lume, vreau să o ofer și eu înapoi. 

Nicăieri în lume cuvântul DOR nu are o mai mare frumusețe așa cum îl are în limba română, iar de 13 mai va fi trecută în calendarul românilor ca fiind Ziua Internațională a Dorului. Sărbătoarea se adresează tuturor celor care sunt departe de ţară, de copilărie sau de cei dragi. 

Așa cum știm că România este o lume, nu doar o țară, noi marcăm facem ziua internațională a dorului.

Inițiativa aparține Oraşului Minunilor, o mișcare socială inițiată anul trecut de trupa VUNK. 

„În Orașul Minunilor, emoțiile sunt cele mai importante și, aici, după cum am văzut în ultimele luni, se regăsesc foarte mulți dintre români. Ziua Internațională a Dorului este propunerea noastră pentru a crea o sărbătoare care poate fi celebrată și de restul lumii. Este o sărbătoare românească, ce vorbește despre sufletul românesc și forța inventivă a poporului nostru. Pe 13mai sper ca milioane de români, inclusiv cei din afara țării, să-și sărbătorească dorurile. O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă.“ a declarat Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK și fondatorul Oraşului Minunilor.

În decursul zile folosiți hashtagurile #ZiuaDorului #DorulMeuEste să ne descoperim dorurile noastre.


Un comentariu: