duminică, 17 mai 2015

De ce avem nevoie de schimbări?
În ultima perioadă s-au îndesit festivalurile în țara noastră. Un mare aport la acestea vine din partea Natei Albot, care ne-a oferit festivaluri ca Mai Dulce, Ia Mania și mai nou, în luna iunie va avea loc festivalul levănțicii. 
Nu mă pot enumera printre oamenii care care o admiră pe Nata, dar o urmăresc în ceea ce face și pot spune că îmi place implicarea acesteia în culturalizarea societății noaste. 

Nu am avut ocazia să o cunosc, dar uite că săptămâna aceasta va avea o sesiune de confesiuni din partea Natei „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la 180°”. La eveniment Nata va încerca să ne vorbească despre evoluţie, progrese şi despre  mersul spre realizarea unor scopuri măreţe. Nata este o persoană cu o experiență mare în realizarea proiectelor și începerea unei vieți de la 0 în altă țară, după câte vedem, i-a reușit. 
Iată și invitația Natei la confesiunile sale:Acest eveniment are ca scop susținerea proiectului ”Arterapia” lansat de KLumea, organizația fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Prin intermediul acestui proiect vom decora și amenaja spațiile spitalelor de copii din Moldova. Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de Facebook Klumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu