duminică, 31 mai 2015

De ce A Priori?


De curând a fost lansat un nou spumant pe piață noastră, care cu siguranță va fi îndrăgit de femei – A priori.


Un spumant produs după o tehnologie italiană, dar cu produse 100% locale. Strugurii din soiurile Muscat și Cabernet-Sauvignion sunt recoltați manual de pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei.

Iar, în curând compania planifică să cucerească piețele din România, Uniunea Europeană și Asia. Trebuie să știți că compania a lansat recent patru feluri de spumante, dulci și seci:
Apriori Spumant Alb Dulce Muscat
Apriori Spumant Alb Demidulce Muscat

Apriori Spumnat Alb Demisec Muscat
Apriori Spumnat Roze Demidulce Muscat


Pentru mine este important să înțeleg denumirea unei băuturi. La prima întâlnirea cu A priori mi-a sunat în urechi un cântec ușorul de vară, plăcut și foarte feminin.

Și ca să vă răspund la întrebare:Gustul vinului spumant este unul ușor cu arome ușoare de flori de vară care va oferi serilor ce urmează o atmosferă perfectă. 

Să atrageți atenția și la designul sticlei. Producătorii au folosit tehnica de imprimare directă pe sticlă prin serigrafie cu cernele de carbon. 

Pe blogul FineWine.md găsiți mai multe detalii specifice pentru spumantele A priori și care sunt condițiile potrivite pentru savurarea deplină a unui spumant. 

Noul spumant deja poate fi găsit în rețele comerciale, iar prețul variază între 50 și 65 de lei. Unii ar spune că spumantul are toate șansele să devină un rival pe măsură băuturilor din această categorie. Iar pentru cei care câteodată sunt în pană de idei, A Priori a pregătit un set special „Romantic” ce conține o sticlă de vin spumant, două pahare Exclusive Bohemia (crystal) și un roman, evident de dragoste, scris de Doina Lungu. 

Să aveți o vară A Prori de neuitat!


A photo posted by Liaciocarlia (@liaciutac) on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu