duminică, 24 mai 2015

...vă doresc tuturor să realizați cât de libere suntețiO seară plină de experiențe, bucurii, lacrimi și confesiuni a avut loc joi seara la Women's Summit Moldova.

Invitata serii a fost Nata Albot, care ne-a povestit despre experiența sa, despre viața și oamenii din Moldova, cei din Canada și valori care le are în viață.

În jur de 300 de femei au venit să o cunoască pe jurnalista, producătorul TV, activistul social și mamă a două fetițe, Nata Albot în dorința de a afla cum poți să-ți schimbi viața la 180 de grade.

„Astăzi nu vreau să vă conving de nimic”

Nata a venit la o seară de confesiuni să ne povestească despre experiența ei ca femeie, mamă și ca om simplu. S-a confesat că a avut o viață normală, cu copii, soț, cu dezamăgiri, dar cu toate astea întotdeauna privește înainte.

„Evenimentele care s-au petrecut în viața mea m-au ajutat să întorc viața la 180 de grade”

Seara s-a desfășurat și cu lacrimi de bucurie și mai puțin bucurie, de care au avut parte femeile în seara de confesiuni. Nata a vorbit despre prima sa interacțiune cu radioul, despre copii săi, bărbații din viața sa, părinții și multe bucurii mici care sunt mari. Iar eu am reușit să strâng top 10 lucruri spuse de Nata de care zic eu ar trebuie să ținem cont:
  1. Când simți că nu ai unde crește, trebuie să tai și să începi de la început.
  2. Dacă vrei să-l amuzi pe Dumnezeu, povestește-i despre planurile tale.
  3. Prioritatea numărul unu a noastră este să ne mișcăm înainte.
  4. Să vă fixați pe lucrurile pozitive.
  5. Să faci exact atâția bani cât umerii tăi îi pot duce.
  6. Să ne concentrăm pe ceea ce putem face frumos.
  7. Nimic nu este mai important decât relația cu copii și părinții.
  8. Vă doresc tuturor să realizați cât de libere sunteți.
  9. Să fim colorați și mai buni.
  10. Să învățăm să prețuim și să tratăm cu patos lucrurile care le avem. 


Banii care s-au strâns din vânzarea de bilete -25 mii 100 lei vor fi donate proiectului Art Terapia, din cadrul KLumea fondat de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Proiectul Art Terapia vine să încurajeze cu decoruri și amenajări a spațiilor spitalelor de copii din Moldova.  

Totodată Nata a ținut să ne reamintească și să ne invite la festivalurile ce urmează să aibă loc, semnate de KLumea: Lavander Fest și Ia Mania, pe 20 iunie și respectiv 4-5 iulie. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu