joi, 18 iunie 2015

Cum a fost la Convenția Națională de Kangoo Jumps // VIDEO

Anul trecut pe vremea aceasta am făcut cunoștință cu ghetele kangoo.

Pentru prima dată am fost la Kangoo Club Moldova, un club sportiv care pe lângă doza de energie și sănătate, oferă multe, dar multe emoții pozitive în timpul antrenamentelor.

Acum câțiva ani, Natalia Colesnic fiind pasionată de acest tip de sport, l-a adus și în Moldova, pentru că își dorea ca prietenii săi și iubitorii de sport să îl practice.

În postarea de astăzi am să povestesc despre Convenția Națională de Kangoo Jumps, care a avut loc la începutul lunii iunie. Peste trei sute de pasionați de ghete au făcut un show incredibil. De la copii până la oameni de toate vârstele au ales să petreacă câteva ore pe ghetele kangoo.

Antrenoarele din mai multe cluburi sportive din Moldova și invitații din Cipru au prezentat câte un număr pe ghete, iar participanții au fost invitați să se implice în activitățile sportive. 

Serghei Afanasenco, ministerul Tineretului și Sportului a fost la fel la eveniment, susținând acest tip de sport. Ministrul a declarat că toți cei care au ale să vină la convenție sunt campioni prin faptul că au ales acest sport în pofida zilei de odihnă.  

Cred că demult nu am văzut atâția oameni strânși la un loc care mereu zâmbeau și săreau în sus. 

La sfârșit găsiți și un video de la eveniment, iar eu revin cu o postare despre primele mele săptămâni în antrenamentele kangoo. 
Wop - wop!


Împreună cu Vadim Zgherea, Natalia Colestic și Stela Roman


Bloggerii sar sus, to mai susSursa foto/video: www.adrianplaton.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu