marți, 2 iunie 2015

Frumusețea naturală (III) sau cum am scăpat de cearcăneAplicarea unei creme sau a unui gel pentru conturul ochilor este un moment foarte important în rutina de îngrijire a tenului meu. Nu folosesc produse pentru riduri pentru că la vârsta mea nu consider că este cazul. Tot ce am nevoie acum este o cremă care să îmi păstreze zona din jurul ochilor hidratată.

Că tot au început să mi se potrivească produsele Antos, am încercat și serul pentru ochi pe care îl folosesc deja de o lună de zile. Cum am spus de multe ori, produsele companiei conțin sută la sută ingrediente naturale, iar acest ser conține miere de albine, extracte de măr, cais și echinaceea.

Eu eram foarte sceptică asupra cremelor de îngrijire în zona ochilor. Sunt o posesoare de cearcăne, am încercat multe produse pentru zona ochilor însă nu mi s-au potrivit, până am ajuns să folosesc gelul pentru ochi de la Antos.

După o lună de zile, cearcănele mele s-au redus vizibil. Nu pot afirma că au dispărut cu totul, dar atât eu cât și persoanele din jurul meu mi-au zis că nu mai sunt vânătă sub ochi. După cum susține și producătorul, serul protejează și întreține pielea sensibilă din jurul ochilor, asigurând elasticitatea, tonifierea și hidratarea sa. 

Produsul este ambalat într-un tub de 30 ml cu aspect simplu și clasic, cu un dozator ce permite pomparea produsul pentru o singură dată. La început am avut unele cazuri că pompam prea mult ser, dar am găsit repede cantitatea de care am nevoie. O bobita de mazăre este suficientă pentru ambii ochi. 

Textura este ușoară, absorbția se face destul de rapid încât să nu pierd vreme încercând să o fac să intre în piele și nu lasă pielea grasă. Așa că pot să mă machiez în voie după ce o aplic.


Am remarcat de la prima utilizare că serul nu are parfum, un lucru foarte important pentru un produs destinat îngrijirii pielii din jurul ochilor.

Serul îl aplic în fiecare seara și dimineața prin mișcări ușoare de tapotare cu ajutorul degetului inelar. Este foarte important ca crema, serul și alte produse de îngrijire să fie aplicate în mișcări corecte.  
De asemenea, îl recomand fetelor tinere de vârsta mea, care nu aveți probleme cu ridurile, iar un ser ușor și hidratant este ceea ce are nevoie pielea din jurul ochilor.

Produsele naturale pot fi găsite în magazinul Antos care se află pe str. Mihai Eminescu 66.
(373 22) 23-23-35, 069026886
Luni - Sâmbătă 9:00 - 18:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu