luni, 27 iulie 2015

Recomandare: Pomușoară dulcișoară (limited version)Căldurile infernale din această vară, serile umblate brambura cu prietenii atât pe străzile orașului cât și prin țară, întotdeauna ne-au adunat la un pahar de vin. Dar nu oricare vin, ci doar la cele mai bune. De când m-am apropiat de vinurile Moldovei și le-am învățat cum merită să fie consumate, am găsit mai multe vinuri preferate de mine.

Astăzi vin cu o recomandare, un vin dulce de muscat, cu un gust ce îl veți ține minte mult timp, perfect pentru zilele toride de vară.  Mustul stors din cei mai aromați și copți struguri de pomușoară dulcișoară de Muscat Ottonel, a fost turnat în butoi de lemn fără gram de apă și zahăr, unde s-a maturat liniștit până în primăvară.

Pomușoară dulcișoară primește un număr limitat de comenzi până pe 12 august pentru produsul Pomușoara Dulcișoară - vinul „Dulcele de Muscat”. 

În timp ce pe rafturile magazinelor găsiți vinurile de care vă vorbeam altă dată, acum merită să vă concentrați atenția și gusturile pentru plăcerea acestui vin.

Iată care este mesajul lui Geo, cel care crește cu drag vinul:
A ajuns timpul să vă bucurăm cu un pahar de vin rece. Vom livra Dulcele de Muscat până la ușile caselor voastre, vrem să fiți gospodari exemplari care servesc prietenii și oaspeții cu vin bun!


Și un mesaj mai personal de la Geo, live din vița de vie în această primăvară!De dimineață la prășit buruianul, trebuie de îngrijit Pomusoara Dulcisoara ca să fie struguri frumoși și gustoși.
Posted by Geo Lupascu on Friday, May 22, 2015


Pentru cei care diseară vor să servească dulcele de muscat, comenzile pot fi făcute pe www.pomusoara.eu pagina de facebook a vinului  sau Geo.Primii degustători a dulce de muscat în cadrul expediției Redescoperă Glodeni.  Foto credit: Chumash.eu / pomusoara.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu