marți, 15 septembrie 2015

Chisinau Fashion Night 2015 - la nivelul așteptărilor mele

Sâmbăta trecută am avut parte de un fashion show din inimă organizat de această dată la un nou nivel.
Pentru început vreau să vă spun că locația a fost aleasă potrivit din cauza jocului de lumină, iar de această dată evenimentul a avut loc în interiorul unui centru auto.

Pentru prima dată ținutele de pe podium au fost prezentate de modele și nu de persoane publice. Unii producători au salutat ideea din motive tehnice: era foarte ușor să coși un model propus pe dimensiunile 90-60-90. Pentru ochiul meu a fost la fel de comod să admir ținutele pe podium. Alte dăți analizam mai mult persoana publică :)

Colecțiile designerilor nu mi s-a părut atât de bine potrivită sezonului rece ce urmează, dar eu nu sunt un specialist să mă expun corect. E doar părerea mea. Mă așteptam să văd mai multe ținute, combinații de culori pentru sezonul rece. Port și eu rochii toamna și iarna, dar am avut mai multe așteptări și e vina mea.

Producătorii locali au început să îndrăznească să creeze ținute la un nou nivel. M-a impresionat Nikita Rinaldi cu colecția haute couture, care de fapt a fost unica din această categorie. 


...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu