sâmbătă, 5 septembrie 2015

Chișinău Fashion Night


Cred că toți ați recunoscut scena din serialul „Sex and the City” care expune viețile a patru femei ce locuiesc în New York. Nu pot să zic că sunt un mare fan al serialului, dar l-am vizionat de multe ori. Îmi plăcea să văd experiența diferită a celor patru femei care trăiau în „centrul universului” și care aveau fiecare viața sa separată, dar aveau o pasiune comună: moda!

De când am văzut imaginile când eroinele serialului legau o prietenie adevărată, mi-am dorit și eu să „cresc mai mare” și să am parte de o experiență asemănătoare. Iar una dintre aceste experiențe am trăit-o în această primăvară la DIN INIMA Fashion Weekend, evenimentul unde designerii locali și-au prezentat colecțiile primăvară-vară.

Pe data de 12 septembrie, vreau să vă invit să trăiți aceeași experiență ca mine. În sâmbăta următoare va avea loc o nouă prezentare de modă cu participarea designerilor autohtoni - Chișinău Fashion Night. Luați-vă prietenele cele mai dragi și veniți să alegeți din colecțiile creatorilor noștri. 
Abia aștept să ne adunăm cu fetele la eveniment să vedem ce tendințe ne vor propune designerii pentru sezonul rece care urmează. Ca data trecută, Iuliana Mămăligă, Doina Babcinschi, Daniela Dermengi, Vlada Cotorobai, Mihaela Roșcov și eu vă vom povesti despre eveniment, cam ce pregătesc organizatorii și ce urmează să se întâmple. O noutate pentru acest fashion show este faptul că persoanele care vor prezenta colecțiile sunt modele și nu persoane publice, cum se făcea în edițiile precedente. Deci, ne așteaptă un fashion show adevărat!


Urmăriți pagina evenimentului pe facebook, unde aflați mai multe detalii, iar eu revin curând cu noutăți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu