miercuri, 23 septembrie 2015

Cum ar arăta notorietățile de altă dată în zilele noastreTot mai mult îndrăgesc arta și mă impresionează cât de mare poate fi universul unui artist. Nu neapărat unul profesional, cei care simt arta și pot să-și transpună ideile, mereu vor fi admirați de mine. 

Recunosc că nu am darul de a folosi creionul sau de a amesteca culorile într-un mod tocmai potrivit. Iar din acest considerent artiștii care o fac au toată admirația mea.

Am găsit ieri imaginile artistului Fab Ciraolo, care a avut curajul să transpună marile personalități în timpurile noastre. Vreau să le vedeți și voi, poate vă inspiră. Iar dacă nu, o putem considera ca o scurt oră de cultură a artei. 

Artistul din America Latina realizează portrete iconice a figurilor istorice într-un mod extravagant și rebel. Salvador Dali, Pablo Picasso, Madonna, Cleopatra au fost transpuși la modul de viață a adepților stilului punkși nu doar. 

Hipsterii cu notorietate au parte de tatuaje, accesorii și transmit un mesaj care îl vedem zilnic în rețelele noastre de socializare. 


Pentru că orele de cultură a artei presupune și admirația operelor propriu - zise, poftim!
P.S: preferatul meu e Dalai Lama :)Fab Ciraolo în persoană

Photo credit: www.fabciraolo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu