sâmbătă, 26 septembrie 2015

Secretul formulei bio de la ANTOS


De fiecare dată când magazinul Antos anunță un nou master class, îmi rezerv neapărat timp pentru a participa la acesta. Mai ales când ai ocazia să îl cunoști în persoană pe cel care a conceput idea și realizează aceste produse naturale de îngrijire.

Într-o zi de sâmbătă, în jurul unei mese rotunde, Gulio Mortara, producătorul Antos ne-a demonstrat cum se prepară o cremă pentru mâini și un parfum din ingredientele naturale, exact așa cum o face în laboratorul său din Italia (doar că în alte cantități). 

Ingredientele produselor le găsiți în galeria pregătită mai jos din cadrul evenimentului.


Giulio ne-a dezvăluit despre faptul că materia primă folosită în produsele Antos sunt cultivate biologic. Iar metoda de extragere a uleiului din acestea, este cea a ultrasunetul, ceea ce permite extragerea tutoror compușilor organici din plante. 

„Filosofia noastră este ca să creăm produse naturale și să surprindem de ficare dată clienții cu ceva nou”, a afirmat Giulio la master class. 

Parfumul creat la această sesiune a fost o combinație perfectă (după mine) din esențe de trandafir și de portocale, de care eu nu pot să mă sătur. Cu siguranță parfumul meu preferat pentru perioada următoare va fi Reve d'Alice creat de Giulio.

Iar dacă doriți să vă creați propiul produs din ingredinte naturale, în curând Antos va organiza un nou master class. Fiecare participantă își va crea propriul parfum din ingredientele preferate. 

Tot ce trrebuie să faceți, este să urmăriți pagina de facebook Antos cosmetică naturală. Participarea la eveniment este gratuită și mai putem profita de unele reduceri. 

Vă pup cu miros de trandafir și portocală!

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu