luni, 23 noiembrie 2015

Noutăți din portfardul meu Luxe


În acest an am avut parte de un noiembrie mai călduț și am profitat la maximum de el. Dar odată cu răcirea vremii și schimbării temperaturilor, eu mai fac schimbări și în ritualul de înfrumusețare. Dacă vara optam pentru trucuri ușoare de machiaj, care de cele mai multe ori însemna evidențierea ochilor, o pudră ușoară și un ruj aprins, a venit timpul pentru câteva produse noi, de iarnă :)

După o vară în care nu am reușit să mă bronzez, tenul meu și-a cam pierdut din culoare și e cam palid, iar aici în ajutor vine un fond de ten. Eu nu sunt o iubitoare de a purta fond de ten zilnic pe fața mea, dar am zis să încerc unul din gama Luxe de la AVON. Mi s-a potrivit culoarea Natural Glamour, deși tenul meu pare să fie deschis, am un pic de nuanță. Fondul de ten Luxe este unul ușor, care se așează foarte repede și nu încarcă pielea. Datorită nuanței, tenul meu a luat o culoare naturală, iar fața nu pare să fie încărcată. M-a cucerit fondul de ten Luxe prin rezistența lui pe tot parcursul zilei. Tenul arată exact așa cum îl machiez dimineața. Pe parcursul zilei nu am probleme cu efectul de transpirație pe față, pielea respiră, iar eu nu mai am grijă să mă uit în oglindă la fiecare oră. 


Dintre toate produsele cosmetice, rujurile sunt punctul meu slab. Chiar dacă nu port machiaj în unele zile, eu mereu aleg să dau culoare buzelor. Iar fiindcă culoarea mea preferată a rujurilor este roz, am ales unul din gama Luxe, Pink Sequins (paiete roz). Culoare corespunde întru totul denumirii, fiindcă rujul este mai mult o combinație între un ruj și luciu care se așează într-o formă ușoară pe buze.
Când vreau să obțin o nuanță mai puternică, folosesc la bază un ruj din seria 3D tot de culoare roz, iar apoi aplic rujul Luxe, pentru a oferi un luciu buzelor. 


Și să vă poveste și despre rimelul Luxe, care este asemănător ca afect cu Big&Daring care face genele mari mari și ochi superbi. Rimelul Luxe este de fapt un rimel cu o periuță standard, dar și un bonus, o altă peruiță adăugătoare pentru întărirea rădăcinilor. Partea albă (vezi mai jos) se aplică fie seara sau chiar înainte de a aplica rimelul pentru a oferi îngrijire genelor noastre care zilnic sunt încărcate cu rimel. Un plus al acestui rimel este că se demachiază mai ușor decât Big&Daring. Iar pentru că toate aceste bunătăți se combină una pe alta și după cum ați văzut au un ambalaj auriu, care își merită pe deplin denumire de Luxe, AVON vine și cu o gentuță într-o nuanță aurie. Pentru că noul meu portfard atrage privire, fetele l-au percheziționat deja și i-au scris scrisoare lui Moș Nicolae ;)

Toate aceste produse le găsiți în broșura AVON campania 16 din 2015. Iar pentru că ne place să fim mereu frumoase și îngrijire, zic să profităm de gama Luxe. 


P.

Un comentariu:

  1. foarte nice pozele și descrierea produselor e pe măsura realității - de-acord cu toate :)

    RăspundețiȘtergere