joi, 24 decembrie 2015

Cosânzeana, Made in Moldova


În ultimul timp, cunosc tot mai mulți producătorii de ai noștri care fac lucruri minunate. Recent am descoperit un salon vestimentar Cosânzeana, pe lângă care treceam foarte des, dar nu îndrăzneam să intru, idee nu am de ce. 

Întâmplarea a fost să aflu mai târziu că în acest magazin s-au întrunit câțiva producători locali cu produsele lor calitative. Într-o zi de sâmbătă, împreună cu trei bloggeri Daniela, Svetlana, Andrei și Irina am făcut cunoștință cu patru producători din industria textilă. În cadrul Blogo Fashion Day, am avut o misiune importantă, să le povestim cât mai multe despre impactul social media și să îi motivăm de ce un producător are nevoie să fie prezent pe rețelele de socializare. Iar pentru că evenimentul era unul deschis pentru tot publicul larg, am ales câteva ținute împreună cu producătorii pe care le-am arătat celor prezenți.
HerminaAlina BraduPatrinichi STIL și capriCorn sunt cei patru producători autohtoni care și-au propus să descopere avantajele social media de la noi. Doar doi dintre ei sunt activi pe rețelele de socializare, iar pe ceilalți doi îi așteptăm cât de curând, pentru că datorită noilor tehnologii tot mai mulți vor afla și purta hainele noastre autohtone. 

Eu vă invit să intrați pe la Cosânzeana și să cunoașteți producătorii locali pe care merită să îi cunoaștem și să îi purtăm. 
Mai jos v-am pregătit câteva ținute de la Blogo Fashion Day, iar mai multe fotografii găsiți în albumu pregătit de proiectul Made in Moldova.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu