duminică, 6 decembrie 2015

Creativitatea de duminică


Dintotdeauna mi-au plăcut activitățile care implică răbdarea, creativitatea și iscusința. Eu nu mă număr printre persoanele care au iscusința de a crea ceva, doar dacă sunt ajutată și îndrumată de persoanele talentate. 

În acest sens a fost întemeiat cu un an și jumătate în urmă Atelierul de Feminitate, care vor ajuta femeile să creeze lucruri frumoase cu mâinile lor.

Vreau să vă arăt ce am învățat să facem împreună la workshop-ul nostru din luna noiembrie. Am observat că participantelor noastre le place să picteze, chiar dacă nu dispun toate de acest talent, cu ajutorul trafaretelor și a Mihaeielei noastre, rezultatele sunt uimitoare. Împreună cu fetele am pictat un eco bag. De fapt, ne-am dorit ca participantele noastre să renunțe la pachetele de plastic în timpul cumpărăturilor și să folosească trăistuța pe care am pregătit-o. 

Participantele au ales să picteze diverse print-uri, fie că erau pisic, inimi, chipuri de fete sau alte elemente dragi. Rezultatele finale și impresiile fetelor le vedeți mai jos, sau mai multe fotografii pot fi accesate în albumul worshop-ului.
Exact într-o săptămână vom avea un nou atelier, unde ne-am propus să pregătim o cutie magică de sărbători. 


În acea duminică am avut un atelier plin de culoare și zâmbete frumoase. Aducem mulțumiri partenerilor Atelierului de Feminitate care și de această dată au oferit daruri pentru participantele noastre Avon, Vinăria Salcuța, Antos cosmetică naturală, EcoVazon, Fulgi de Cereale RONȚI, de asemenea ParkAvenue pentru găzduire și celui mai talentat fotograf Stawer Fotograf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu