vineri, 25 decembrie 2015

Welcome home, Europe

Proiectul de modernizare a aeroportului internațional Chișinău poate fi deja observat datorită schimărilor care sunt vizibile. În ajunul Crăciunului, cei care au efectuat o călătorie în afara țării au avut ocazia să fie primii care trec prin noua zonă de plecări din clădirea terminalului modernizat. 

Conform lucrărilor de extindere a aerogării, ce va permite deservirea unui flux mai mare de cetățeni, zona a fost reamenajată în cele mai moderne tendințe pentru confortul pasagerilor. La baza conceptului de modernizare au stat tendințe noi, cu îmbinarea plăcută a elementelor caracteristice unei aerogări care se ridică la nivelul celor din Europa. 

Să vă reamintesc de ce este nevoie de extinderea și modernizarea aerogării:
- permite deservirea unui flux mai mare de călători (mai ales că Ucraina a interzis zborurile companiilor ruse, toate rutele vor fi redirecționate spre Chișinău), plus mai multe companii se interesează de aeporturile moderne

- în urma extinderii aerogării s-a sporit la capacitatea de deservire de la 400 la peste 700 pasageri per oră

- a fost mărit numărul porților de îmbarcare, al punctelor de control de securitate, care permite fluidizarea numărului de pasageri și dublarea numărului de ghișee la trecerea controlului de pașapoarte. 

Reprezentanții companiei „Avia Invest”, care a investit până acum în modernizarea aeroportului, au declarat că încă șase mii de metri pătrați se află în proces de modernizare iar toate lucrările nu afectează activitatea aerogării sau orarul zborurilor.

Să aveți călătorii plăcute și să vină mai repede Europa și la noi acasă, prin ușile aeroportului. 
Și faceți o mică excursie prin aeroportul virtual executat de compania AF Architects, să vedeți cum va arăta întregul aeroport modernizat.

Un comentariu:

  1. A tapestry of history, culture, architecture, museums, breath taking sceneries and quaint towns with old world charm await you in Europe.

    RăspundețiȘtergere