joi, 28 ianuarie 2016

Girls and the city

 
Cu siguranță ați văzut sau auzit de serialul și filmul Sex and the City, care redă prietenia a câteva femei din New York și despre viața acestora în faimosul oraș american care noapte nu doarme. 

Am mai scris despre aceste sentiment în primăvara trecută când am fost la fashion show-ul dedicat industriei noastre textile, ieri l-am resimțit și vrea să îl împart cu voi.

Psihologii recomandă să petrecem cât mai mult timp cu prietenii pentru că ei te fac mai puternică, te ajută să fii mai puțin stresată și pentru că prietenii te fac să râzi până la lacrimi :)

Iar noi toate fetele care activăm în diferite domenii, cu preferințe diverse, avem aceeași pasiune: blogul :) și un motiv frumos să ne revedem.

Când fetele se întâlnesc să își zică offurile, sau mai povestesc prin ce experiențe haioase sau ce învățătură au trecut prin ultimul timp, acest timp pentru mine este foarte important. Ieri seara cu fetele, am uitat de multe lucruri care zi de zi apasă pe creieri și am trecut o seară de relaxare într-o atmosferă tare drăguță. 

Cristina ne-a arătat ce nuanțe de ruj și-a luat pentru că s-a îndrăgostit de noul produs AVON. Daniela purta ca de obicei o rochie superbă și feminină a unui producător autohton și Doina știe să organizeze lucrurile :D  Iuliana a fost cea care venea cu idei năstrușnice de viitoare colaborări, iar Vlada ne-a spus impresii și ce haine și-a luat la sesiunea de shopping din Dubai.

Mihaela a reușit să ne prindă pe toate într-o fotografie, chiar dacă nu se aseamănă cu cea de mai sus, noi vom ține minte ce se află în spatele acestea și câte emoții ieri au izbucnit toată seara. 

Cand bloggingul e mai mult decat un hobby. Cand bloggingul a devenit prietenie. Iar locurile de intalnire devin tot mai interesante #Bastion #viatadeblogger


Iar pentru că centrul Chișinăului e plin cu localuri, am ales un loc unde e mai puțină agitație cu un meniu delicios - restaurantul Bastion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu