duminică, 10 ianuarie 2016

Magie de iarnă


La mijlocul lunii decembrie am avut un atelier plin de magie. Împreună cu Mihaela și Galina ne-am gândit să creăm împreună cu participantele noastre cutii magice. Că tot ne apropiam de sărbătorile de iarnă, care cred că sunt pline de magie pentru toți. 

Până seara acelei zi, participantele noastre au pus în cutiile create bomboane, bisuiți, pachețele de ceai și chiar bijuterii. 

La workshop-ul Atelierului de feminitate a lunii decembrie am avut o participantă care împreună cu fiica sa au făcut o echipă bună în pregătirea cutiei magice.

Le-am urmărit pe tot parcursul workshop-ului și am văzut cât de tare s-au distrat și ce cutie magică au creat împreună. Un moment foarte special pentru o mămică care a îmbinat plăcutul cu utilul, de a petrece timpul cu copilul său într-un mod neobișnuit. Mai multe imagini găsiți pe Facebook și vă așteptăm la următorul workshop al Atelierului de Feminitate care va avea loc în luna februarie. 
Aducem mulțumiri partenerilor care au fost și de această dată alături de noi SalcutaAntos cosmetică naturalăFulgi de Cereale RONȚIEcoVazonPrune umplute cu miez de nucă,Nuci de săpun Moldova, gazdei noastre Restaurant " Acasa la mama " și celui mai talentat Stawer Fotograf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu