vineri, 19 februarie 2016

Dreams don't work until you do

 Mai duceți contul visurilor voastre care s-au îndeplinit în timp? 

Recent am fost la o lansare de parfum cu o denumire care mi-a reamintit despre visurile pe care le-am avut. Chiar în acel moment am constatat că unul dintre ele s-a realizat și nici nu observasem. 

În adolescență, influențată de filmele americane care prezentau femeile din New York independente, mi-am dorit să fiu și eu o femeie independentă când am să fiu mare. M-a inspirat renumitul serial despre care vă tot povestesc, în care eroina este scriitoare, are un program liber, este independentă, iar pasiunea pentru pantofii frumoși s-a transmis și mie. Atunci mi-am zis că când voi fi mare vreau să scriu, iar cu banii câștigați să-mi iau și eu pantofi frumoși.

Well, în timp acest vis a prins contur   iar pentru aceasta am lucrat. Vă îndemn și pe voi să munciți asupra visurilor voastre, iar ele cu siguranță vor prinde aripi.

Noul parfum AVON Dreams și-a făcut loc pe masa mea de toaletă, iar odată cu primul puf mi-am pus o dorință, la care voi munci la fel de mult să se realizeze. Notele lemnoase, cele de trandafir și prună vă va trezi inspirația să visați cu ochii larg deschiși.Iar pentru ca aceste vise să fie protejate, în timpul lansării am participat la un workshop unde ne-am creat câte un dreamcather. 


#DreamTeam la lansarea noului parfum AVONPentru mai multe detalii despre parfum și chiar vise vizitează pagina AVON sau primele pagini a broșurei 3.

P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu