marți, 2 februarie 2016

Let's rock that Digital Communication Summit

Eu continui să admir cum continuă să se dezvoltă domeniul de comunicarea în țările în care progresul este mult mai vizibil. Chiar în România au loc evenimente dedicate comunicării online, iar eu am colegi care vizitează aceste conferințe și povestesc cu mare entuziasm despre ele, dar mai mult ca atât, văd succese. După cum spun mulți sensei, că viitorul nostru îl vom petrece mai mult pe online (deja trăim acest viitor) ar trebuie să știm cum mai ușor se poate comunica cu ajutorul instrumentelor digitale. 

Iar pentru că tot mai mult ne orientăm spre comunicarea online, fie că ești blogger, din domeniul PR, ai un produs de vândut sau vrei să înveți cât mai multe lucruri interesante, înțelegând comunicarea digitală vei avea succes pe segmentul în care activezi.

Astfel, în începutul acest weekend la Chișinău, va avea loc Rockit Digital Communication Summit,unde timp de două zile experți de comunicare din 15 țări și tot pe atâția din Moldova ne vom povesti despre comunicarea digitalăÎn aceste două zile participanții vor discuta despre cele mai noi trenduri în comunicare digitală, vor împărtăși cele mai bune practici și cele mai inovative tendințe din domeniul startup-urilor, iar cel mai important, vor face parte dintr-o reţea regională de comunicare digitală.
Iar pentru că jurnalismul îmi fură prea mult timp și nu am putut să vă anunț mai devreme despre summit, cred că mai găsiți bilete și detalii pe fest.md și aici.

P.S. Organizatorii au anunțat că au pregătit zece bilete pentru prima zi de conferință, iar primii veniți vor fi primii serviți.


PC: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu