marți, 15 martie 2016

My first leather dress

 

Nu prea sunt amatoare să port ce dictează tendințele. Din copilărie mama mă îmbrăca de fiecare dată altfel. Mai târziu am înțeles de ce :) (deși era fără o intenție anume, ci vremuri mai grele).

De data aceasta, pot să spun că m-am conformat tendințelor. Cel puțin așa reiese din colajele pregătite de stiliști pentru sezonul cald. Oh, zic de rochia mea de piele, care de fapt este hot ^_^

Ținutele din piele mereu au cam fost în centrul atenției și cred că vor fi mult timp cireașa de pe tort.

Rochia maro din piele semnată de Nikita Rinadi am procurat-o special pentru Moldova Fashion Days, evident că de la un producător autohton. Iar pentru că fetele mi-au recomandat să ies din ținutele baby doll, am zis că încerc ceva diferit. 

Unii designeri au trecut să folosească pielea eco din anumite considerente de mediu sau de preț, iar rochia brandului autohton Nikita Rinadi pregătită pentru primăvara 2016 este din material eco și chiar foarte comodă. 

După fashion show-ul de la începutul primăverii, încă odată m-am convins că producătorii noștri fac lucruri frumoase și pentru orice buzunar. Îndăzniți să cunoașteți brandurile locale și să ținute diferite în această primăvară!Rochia din piele am găsit-o în magazinul Nikita Rinadi din centrul comercial Atrium, etajul 3, str. Albișoara 4, Chișinău. Telefon – (+373 ) 787 52 251. 

Îți recomand să urmărești brandul pe 
Instagram: @nikitarinadi 
Pinterest : nikitarinadi
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu