duminică, 12 iunie 2016

LVLC - perfect for summer time
Acum un an a fost lansat brandul de haine Lavielace, o fuziune dintre arta creației decorative în tehnica de lasetă și a hainelor elegante pentru femei. Ținutele create de brandul Lavielase trezesc un interes enorm la public din cauza faptului că sunt bogat ornamentate cu elemente de decor complexe, care sunt realizate doar manual și nu se repetă de la un client la altul, iar prețurile pentru aceste ținute sunt stabilite luând în considerare munca asiduă. 

LVLC

La începutul acestei veri, brandul a hotărât să lanseze o linie de ținute orientate în special pentru publicului tânăr. Astfel, a fost păstrat conceptul de aplicare a elementelor create în tehnica de lasetă, lucrate manual, dar cu un nivel de complexitate mai mic. În ținutele pregătite pentru sezonul cald pot fi întâlnite culori pastelate ca galben, portocaliu, albastru și verde, iar toate ținutele fiind asortate cu elementele decoratative jucăușe. 

Eu am fost la prima apariție a liniei LVLC care a avut loc la festivalul Mai Dulce. Împreună cu câteva fete active, colorate, pozitive și gata de vară am avut ocazia să prezentăm publicului larg ținutele ușoare de vară. 

Vă prezint câteva ținute vaporoase de vară din linia LVLC, pe care le recomand să le aveți în garderobă, sunt potrivite pentru ieșiri în afara orașului, date-uri și multe zile de neuitat de vară. Ținutele sunt executate din bumbac, foarte fin la atingere și foarte comod.


Pentru cei interesați de ținutele ușoare de vară, puteți contacta producătorul pe pagina lor de facebook sau la numărul de telefon 069579312 și poate veți avea ocazia să vizitați atelierul de producere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu