vineri, 10 iunie 2016

Susțin Campania RespectuluiÎn jurul nostru de multe ori se întâmplă lucruri pe care le putem controla sau intervine pentru a le stopa. Din aceasta categorie face parte și violența domestică, iar eu cred că aceasta poate fi oprită. Conform unui sondaj apărut în primăvara acestui an, opt din zece femei din Moldova sunt supuse violenței domestice. Mie îmi vine greu să cred aceste date, iar dacă cifrele sunt reale, atunci societatea noastră are o problemă gravă.  Dacă țin cont de aceste date, pot spune că eu și persoanele care mă înconjoară am avut noroc să nu facem parte din acest fenomen.

AVON a lansat acum opt ani Campania Respectului privind lupta contra violenței domestice, ce are drept scop prevenirea violenței împotriva femeilor prin educare publicului și prin susținere proiectelor sociale care combat acest fenomen. Prin cumpărarea unui produs marcat cu semnul infinitului din broșura AVON, fiecare dintre voi poate susține indirect victimele supuse violenței domestice. 


Eu am ales să mă alătur campaniei și să donez bani pentru a ajuta mai mulți oameni să fie feriți de necaz, sau să fie ajutați să treacă peste acesta. Astfel, mi-am ales o brățară cu semnul infinitului, de care nu mă pot despărți de câteva zile. Brățara în nuanța argintului are câteva mărgăritare pe ea, este foarte modestă dar în același timp este un accesoriu potrivit pentru diverse ocazii. Eu o asortez cu ținutele chiar și în timpul zilelor lucrătoare. 

În broșurile AVON găsiți mai multe accesorii pe care le puteți alege pentru susținerea campaniei. Iată ce găsiți în broșura curentă:Ulterior, compania AVON va dona acești bani către centrele de plasament pentru victimele violenței domestice sau spre programele de informare a oamenilor despre acest fenomen rușinos, care din păcate există în țara noastră.  


În 11 ani de campanii sociale, compania AVON a donat 70 de mii de euro pentru diferite scopuri. 

Vă invit să susțineți Campania Respectului, să avem o societate mai bună. Vă pup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu