vineri, 26 august 2016

Ce se ascunde în spatele evenimentului #meatlessfriday
De curând, campania #meatlessfriday pe care o susțin a împlinit un an de activitate în țara noastră. Cu această ocazie, bloggerul-ambasador al campaniei Meatless Friday, Daniela Dermengi a adunat într-un local potrivit de un eveniment frumos, oameni interesați de un mod sănătos de viață.

Despre cât de frumos a fost la eveniment și ce sfaturi am primit de la cei care optează pentru un mod de viață sănătos, vedeți pe pagina evenimentului Petrecere Aniversară - Vinerea fără carne. Pe blogul Doinei găsești câteva impresii personale de la seara în stil meatless. 
Meatless Friday anniversary
make animated gifs like this at MakeaGif


Vreau să menționez că evenimentul organizat de Daniela a mai avut un scop decât promovarea unui mod sănătos de viață. Daniela și-a propus să o ajute pe fotografa Elena Mocrii, care este în turul trei de chimioterapie activă după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută la începutul anului.   
În timpul evenimentului aniversar, cei prezenți au avut posibilitatea să procure anumite produse, iar o parte din bani au fost donați pentru cauza socială. Potrivit Danielei au fost donați circa trei mii de lei, la care se mai adaugă o mie de lei din vânzarea biletelor care urmează să prindă bine Elenei.

Chiar dacă evenimentul s-a terminat, cei care doresc să contribuie la cauza socială o pot face prin intermediul partenerilor evenimentului. O parte dintre ei s-au arătat deschiși pentru a contribui și în continuare. 

Astfel, Antos Cosmetică Naturală declară zile de donație pentru Ellene Mocrii până la finele lunii august. Toți cei interesați de produsele Antos cosmetică naturală pot merge în magazinul de pe strada Eminescu 66 sau toți care ajung acolo deși nu au văzut acest mesaj pot dona pentru Elena. O parte din banii din vânzări vor merge pentru susținerea Elenei.


La magazinul Made in Moldova Chișinău de pe str. Pușkin 43 se anunță săptămâna donațiilor pentru Ellene Mocrii în perioada 22 august-31 august. „Pentru că ținem să o ajutăm mai mult pe Elena decât am reușit să facem la eveniment”, a scris Daniela pe facebook. Deci iată ce se ascunde în spatele evenimentului Meatless Friday. Pentru mai multe noutăți și ulterioare sfaturi, curiozități și master class-uri vă invit pe pagina de facebook a Meatless Friday

Partenerii Petrecerii Aniversare - Vinerea fără carne au fost: Casa Rinaldi, Antos, Detox Delivery, Dor de verde, Nikita Rinadi, Apriori, Fruit to go, Doctor Lica, F’autor, Alex Morgoci, Made in Moldova Chișinău, Art Poligraf, Unica Sport, Lo chef, Atelier de feminitate, Kristina Popovici, Balance, Caffe Borbone, Pao Candles, Delmark, Dana’s Flowers, La Vista, Haiduc, Bio Vic, Creme de la Creme, Mara, fotopanou.md.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu