miercuri, 17 august 2016

Miros de augustAugustus este luna mea preferată cu miros oriental

De ce?

Pentru că serile sunt de cașmir, pentru că bronzul se așează altfel, pentru că port cele mai frumoase rochii și cei mai frumoși pantofi de vară, pentru că dragostea este trăită mai intens, pentru că fructele lunii august sunt delicioase, mai ales piersicii, pentru că are loc ploaia de stele, pentru că luna de pe cer este spleindită, pentru că ai ocazia să îți pui multe dorințe când cad stelele, pentru că visele se împlinesc mai târziu și pentru că diminețile de august crează multe amintiri. 

Cât mă pregăteam să scriu această postare am aflat că ultima lună de vară și-a tras denumirea de la latinescul augustus, care înseamnă măreț, slăvit. 

În această lună specială, am găsit un parfum care transmite toate emoțiile care le-am enumerat mai sus cu note care fac furnici pe piele.  Apa de parfum Alpha de la AVON și-a făcut loc pe raftul meu la începutul lunii, iar în perioada următoare vreau să trăiesc cât mai mult de acest sentiment plin de magie. Parfumul face parte din categoria floral-orientală, datorită notelor de vârf fructate de portocală sângerie, zmeură și litchi. Florile de caprifoi și nufăr se combină perfect cu notele lemnoase și cashmeran. 


Am descoperit că cashmeranul este o pudră puternic aromată și este utilizată în general ca o notă de bază, care oferă profunzime și senzualitate la compoziții de parfum. Cashmeran-ul nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Este de lungă durată și are note de mosc, vanilie moale și câteva note florale. 

În fiecare dimineață îmi potrivesc ținuta cu apa de parfum Alpha. Prefer să încep ziua cu aroma care îmi dă fiori și energie. Cel mai bine îl potrivesc cu rochiile mele de vară. 

cu dantel alb cu dantel neagr cu fundi culorile verii cu flori

Dacă v-ați lăsat cucerite de notele parfumului Alpha, îl găsiți în broșura nouă AVON din 18 august, care este disponibilă online. 

P.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu