luni, 3 octombrie 2016

Life moment
Se întâmplă să ne deprindem, fără să vrem, de anumite lucruri, pantofi, rochii, momente sau persoane. Vă mai amintiți cum a fost când le-ați văzut/gustat/măsurat/întâlnit pentru prima dată?

Acel sentiment apoi revine ori de câte ori îl intri în contact cu ele.


Să vă luminez un pic în universul meu plin de emoții.  Spre exemplu, eu când prima dată am mâncat înghețata mea preferată de mango m-am transpus pe o insulă. Când am îmbrăcat puloverul verde pe care îl port azi, am simțit că el mă va încălzi în toamna rece. Iar în timp am observat că aceste prime emoții sunt cu mine mereu.

În postarea de azi am să vă povestesc despre diminețile mele de toamnă, care sunt rupte de pe catwalk. Iar „vinovat” pentru acest moment se face compania Avon, care acum câteva zile a lansat un nou parfum în colaborare cu renumitul designer Kenzo Takada. „
Avon Life” este o apă de parfum de lux din categoria floral-lemnoasă, ce îmbie simțurile cu note de nufăr, iris și violetă. 

La începutul lunii septembrie, am primit acest parfum pentru a-l purta la Fashion Show-ul din inimă, unde mai mulți producători autohtoni și-au prezentat colecțiile de haine pentru sezonul rece. La eveniment am purtat a little black dress și parfumul, care s-au combinat de minune pentru evenimentul fashion. Iar de atunci, în fiecare dimineața, am senzația că merg pe un catwalk. Cât de tare e acest sentiment!


Pentru iubitoarele de parfumuri florale cu note lemnoase, vă invit să răsfoiți broșurica curentă a companiei Avon unde veți găsi parfumul pe care trebuie să îl încercați. Aflați că această nuanță există și în nuanța masculină pe care o puteți purta împreună cu partenerul (inimioare).


Life Moment la Din Inima fashion show 
O fotografie postată de Liacalatoria (@liaciutac) pe
P.

Un comentariu:

  1. L-am incercat si eu de curand si am ramas placut impresionata. Este exact pe gustul meu .Si persista intreaga zi .De mult cautam un parfum de care sa ma indragostesc . :)

    RăspundețiȘtergere