joi, 3 noiembrie 2016

Good things take time


#LiaCălătoria se pregătește de o nouă aventură


Această fotografie e făcută în zona verde, la propriu și la figurat, din aeroportul internațional Chișinău. Peretele verde chiar este din plante vii, care sunt îngrijite printr-un sistem inteligent de la distanță.

V-am tot povestit de transformările care au loc pe Aeroportul Internațional Chișinău. Ultimele modificări pe care le-am simțit chiar pe pielea mea la mijlocul lunii octombrie pot fi văzute printre ultimele postări pe blog.


Celor care le mai povestesc despre vacanțele mele, care călătoresc mai puțin prin aeroport fiindcă preferă mașina, mă întreabă dacă chiar aceste schimbări au loc în aerogară.

În acest sens, vreau să vă prezint un studiu care prezintă câteva date solicitate de la pasagerii aeroportului.
Acum urmează să fie cântărite informațiile pe care vi le-am tot spus VS informațiile studiului.
Sondajul a avut drept scop aflarea opiniei călătorilor despre confortul și calitatea serviciilor oferite de aeroport. 


În perioada 19-24 octombrie, 1129 de pasageri au fost intervievați, iar răspunsurile lor vizavi de schimbările din aerogară sunt următoarele: 

  • fiecare al doilea pasager al aeroportului pleacă cu o experiență excelentă. 
  • 73 la sută dintre intervievați  au spus că așteptările lor au fost confirmate privind calitate serviciilor oferite de aeroport. 
  • 21 la sută au spus că așteptările lor referitor la schimbări au fost depășite. 
Modernizarea aerogării noastre din capitală nu se oprește aici, iar procesul mai durează, potrivit planurilor și investițiilor, încă câțiva ani.

Apropo, aerogara va avea o stație de epurare a apelor de pe teritoriul său. Cred că mulți primari și antreprenori vor face vizite la acesta să vadă cum arată și cum lucrează stația, pentru ca să preia apoi acest exemplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu