miercuri, 16 noiembrie 2016

Mall of fame, More than Fashion
Eu credeam că le știu cam pe toate. Însă, la cel mai recent eveniment Mall of Fame, am descoperit o groază de lucruri din lumea fashion pe care nu le știam.
În timpul prezentării colecțiilor pentru sezonul rece, care pot fi găsit la Shopping MallDova, am descoperit că am în garderobă anumite haine sau încălțări pe care le numesc fie palton, fie cizme.

Ha-hah :)

Acum știu că orice mode de palton/cizme are denumirea sa, cu restul vedem data viitoare :) Astfel, am decoperit că am în garderbobă chealsea boots și un duffle coat, apropo în trend în sezonul rece din acest an. 


Chealsea boots 

Duffle coat

Tendințele din acest an ne mai spun că blana, gulerele, piesele decorative sunt la mare căutare. La fel, ținutele din catifea sau piele de vinil sunt printre preferințele fashionistelor.

Printre culorile care sunt recomandate de stiliști să le purtăm, dacă vrem să corespundem tendințelor sunt riverside, airy blue, aurora red, warm taupe, dusty cedar, lush meadow, spicy mustard și altele. Iată câteva dintre culorile oferite de Institutul Pantone Color: 


Pe 18 noiembrie va avea loc Noaptea reducerilor la MallDova. Cu siguranță găsiți ceva comod, plăcut și de ce nu, în tendințe! Mai multe fotografii de la eveniment le găsiți aici

Shopping plăcut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu