miercuri, 29 martie 2017

Bine ai venit, Wizz Air pe Aeroportul Internațional ChișinăuCam așa a arătat ieri pista de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Motivul de sărbătoare a fost inaugurarea celei de-a 26 baze aeriene Wizz Air, de data aceasta pe Aeroportul Internațional Chișinău. Wizz Air a hotărât să își stabilească o bază în țara noastră cu investițiile de circa 40 de milioane de euro. Totodată, vor fi create 36 de locuri de muncă în cadrul companiei. 

V-am tot povestit și în alte postări de ale mele schimbările pozitive care se produc la Aeroportul Internațional Chișinău. Anume investițiile și managementul virtuos ale companiei „Avia Invest” fac ca pe Aeroportul Internațional Chișinău să progreseze și să devină o poartă aeriană atractivă. 

Compania aeriană vă aloca noul său model de avion Airbus A320 la baza din Chișinău. Acesta va deservi cele șapte destinații:


Barcelona
Berlin
Bologna
Londra
Milan
Roma
Veneția

Dacă sunteți curioși referitor la datele operate de compania Wizz Air în Moldova, aflați că în anul 2016, aceasta a deservit aproape 225 mii de pasageri, adică 54 % mai mult ca anul precedent. În acest sens, putem anticipa despre rezultatele pentru anul 2017, datorită bazei stabilite. Ceea ce demonstrează că aeroportul devine tot mai atractiv în industria transportului aerian.

Încă un moment emoționant a fost deservirea la Chișinău al pasagerului cu numărul 500 000. O tânără a fost norocoasa care a fost întâmpinată într-un mod surprinzător la Chișinău, ieri pe la prânz. Norocoasa s-a ales și cu o surpriză din partea companiei Wizz Air, un bilet tur retur într-o destinație aleasă chiar de ea. 

Bine ai venit Wizz Air la Chișinău. Să ai parte de câți mai mulți pasageri, călătorii safe, dar și să ne bucuri cu mai multe destinații ;) 


IMPORTANT: Prețul biletelor în cele 7 destinații oferite de Wizz Air încep de la 29.99 euro într-o direcție. Profitați de ocazia să vă planificați o vacanță express și să descoperiți noi experiențe și emoții. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu