miercuri, 29 martie 2017

Prințesele au defilat la Moldova Fashion Days

Cel mai emoționat moment de la prezentările de modă sunt aparițiile copiilor pe podium. La fel a fost și în weekend la Moldova Fashion Days. În cele două zile de prezentări de modă, defilările copiilor au topit inimile celor prezenți și au adunat cele mai multe aplauze.

Dintre cele câteva colecții dedicate copiilor, mi-a plăcut enorm de mult noua colecție semnată de Vivi Art Boutique Fashion. Modelele mici defilau cu încredere în ținutele ușoare care le ofereau un aer de fluturași în zbor. Atât de fine erau fetele în ținutele producătorului autohton.

Colecția Spring Summer 2017 oferă modelelor un aer de maturitate, modestie, dar totodată prezintă și inocența prințeselor. Stofele alese cu grijă mare, culorile pastelate, motivele florale, dar și elemente executate manual, toate luate la un loc oferea ținutei și prințesei care o poartă, o stare deosebită. Brandul, lansat recent se poziționează ca unul care confecționează haine pentru copii din categoria haute-couture pentru copii.  

Sunt sigură că v-au cucerit și pe voi prințesele prezentate în postarea de azi. Modelele din fotografii, dar și altele la fel de elegante pentru o prințesă deosebită, le găsiți magazinul brandului autohton pe str. Mihai Eminescu 51 (lângă hotelul Nobil) sau la numărul de telefon 061000404. E bine de știut că producătorul autohton anul acesta a pregătit ceva și pentru băieți. 

Iar dacă sunteți în România, aflați că aceste minunate haine pot fi cumpărate la Molecule F Concept Store,  pe kidsplaza.ro și rochitata.ro

Tototadă, brandul hainelor pentru copii face și livrări internaționale.

Vă invit să navigați și pe site-ul producătorului autohton  viviartboutique.com de unde puteți cumpăra ținutele deosebite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu