miercuri, 15 martie 2017

TOP 3 produse cosmetice de încercat în această primăvară

Primăvara este sezonul când schimbăm hainele, încălțămintea și accesoriile din garderobă.

Pe lângă cele enumerate, mi-am făcut un obicei să schimb și produsele de îngrijire, cum ar fi crema de față, care este neapărat cu SPF și alte câteva produse basic din machiaj.

În această perioadă am făcut ordine în produsele mele de make-up și cu mare greu am renunțat la unele care mi-au fost utile la timpul lor. Nu trebuie să uităm produsele de îngrijire și cele de make up au o durată de viață și specialiștii ne recomandă să nu le depășim acest termen, fiindcă consecințele sunt ireparabile. 

Azi vreau să vă prezint TOP 3  produse pe care le-am schimbat recent. Am profitat de lansarea mark. și mi-am ales noile bunătăți chiar la eveniment.

Primul produs pe care vreau să îl prezint este Spectralash Mascara. Rimelul are trei nivele de volum, care îți permit ție să alegi cât rimel aplici pe gene. Pentru machiajul de zi de zi, eu aleg nivelul 2, care îmi oferă volum genelor, nu le încarcă și le oferă un look natural. Nivelul 3 îl folosesc la machiajele de seară, iar 1 l-am încercat pentru un machiaj natural. Pentru mine este foarte important ca rimelul să se îndepărteze ușor cu demachiantul, așa este și cazul cu rimelul mark.
Chiar dacă prefer mai mult creioanele, pentru această perioadă mi-am ales un contur lichid pentru ochi Mega Effects. Acesta are un aplicator în unghi care îmi permite să fac o linie perfectă pe pleoape, iar timpul petrecut la machiajul de dimineață s-a scurtat, cu mult ;)Rujurile le-am înlocuit cam pe toate cu noile produse mark.
Sunt cele mai pline de culoare pe care neapărat trebuie să le încerci. Cele două game lansate din seria mark., Bold și Plump It oferă mai multă culoare și definire. Pentru zilele de primăvară mi-am ales o nuanță de piersic (Bright Nectar), am zis că trebuie mai combin nuanțele de roz ;) 
P.S Mai urmează să descoperim alte game ale rujurilor mark. Dar până atunci avem cu ce ne iubi buzele.


Mai multe detalii și nuanțe despre noile produse le găsiți aici, sau în broșurica curentă aici. Vă reamintesc să vizitați pagina de facebook AVON unde puteți afla noutăți și alte review-uri ale produselor și chiar live-uri de la testarea cosmeticelor. 

Vă doresc o primăvară cu schimbări colorate 😚 și îndrăznețe! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu